Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to aco, nasa srbendo... pusti ove dusmane pitarske... samo voli svog zelju... sve ostalo je sekundardno... pogotovo za koju reprezentaciju igras... ;)
@sime1cipol ovakvi je li? pa glupani glupi zbog takvi kao sto si ti je bilo rata konju zbog takvih nacionalista i debila koji razmisljaju kao ti!! BRAVO ACO aBd jos ih osvojio u Želji i u repki !!
manijaci i srbi najveci mitomani na svjetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kosoric-bi-bih-zamijenio-srbijom/12531 Šuti ti glupane, ni jedne !!!
Radi likova ko sto si ti ljudi se ne osjecaju kao dio zajednice. I ja bi otiso da znam ko su mi bili nana i dedo.
@NekiCoek Ne kontam baš najbolje šta si htio reći ... Neko ko želi da igra za niskorangiranu fudbalsku reprezentaciju Srbije ali zbog nekvaliteta nema mjesta u istoj, ne bi trebao da bude u bilo kakvoj kombinaciji za visokorangiranu fudbalsku reprezentaciju BiH ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)