Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASLUŽENO !!! Momak je produžio ugovor sa klubom za razliku od drugih koji su gledali kako će krivinu naći. I to ne reda radi već na tri godine, iako je bio jedan od najboljih igrača kluba i stopera lige tj. mogao je birati gdje će, ali on je ostao i ispoštovao sve nas kojima je draga plava boja. Jedan od malobrojnih koji zaslužuje da kupiš dres kluba sa njegovim imenom i da ga sa ponosom nosiš, ostalo rijetko ko zaslužuje to.
P. S. SRETNO Aco!
Željezničar mora dati Jugu ono što mi zahtjevamo a to je Evropa. Pritisak je veliki zbog bodova,uz to jos imamo mnogo novih igraca koji znaju da je sljedecih 12 utakmica biti ili ne biti.Bicu jasan da se zna da Jug ne ocekuje nista manje od Evrope. Dokazati koliko to zelimo i na sportski nacin pokazati koliko vrijedimo kao cjelina. Kosoricu,nosi tu traku ponosno i nikada nemoj zaboraviti na sekundu da nosis grb i boje nase Ljubavi! SVE,BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO!!! POBJEDU NAM DANAS DAJ,S JUGA ĆEŠ NAŠU PJESMU ČUTI UVIJEK ZNAJ!!!1921
Normalno! :-)
oooooo pitariiiiiiiiii sto niste na derbiju tolko glasni koliko na clancima najveceg bh kluba, malo se upiskite u tangice kad je derbi? a sad adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooo
Zalsuzeno ! Jedini momak koji je ostavljao srce na teren i davao 110% od sebe. Trebao si ti bit kapiten i dok je Antolovic bio tu. Sretno majstore !!!
hahahahah DETE želje im kapiten
Na cemu si ti prijatelju, cuj najveci klub, jeste ali poslije VELIKOG SARAJEVA :D
1-0
Srajevo je tolko veliko da je -4 u titulama OK.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)