Mnogo uzbuđenja
3

Košmarno poluvrijeme u Ligi prvaka za Zvezdu i City, sjajni dueli u Milanu i Barceloni

D. P.
Trenutak kada je Borussia povela u Milanu (Foto: EPA-EFE)
Trenutak kada je Borussia povela u Milanu (Foto: EPA-EFE)
Trenutno je poluvrijeme na preostalih šest današnjih utakmica Lige prvaka, a u brojnim imamo uzbuđenja i neke iznenađujuće rezultate.

Pravi derbi igra se u Milanu gdje je istoimeni tim dočekao Borussiju iz Dortmunda. Rezultat na poluvremenu je 1:1.

Počelo je promašenim penalom Oliviera Girouda za Milan, da bi već u devetoj minuti bio dosuđen penal za goste. Marco Reus nije promašio penal kao Giroud i Borussia je povela.

Redale su se šanse, a pet minuta prije odlaska na odmor Samuel Chukwueze pogađa za poravnanje Milana. U prvom poluvremenu gledali smo pravi spektakl, a nadamo se da će se istim ritmom nastaviti i u drugom dijelu.

U problemima je bila i Barcelona kada je Pepe doveo Porto u vodstvo. Ipak, Joao Cancelo je poravnao na 1:1 tako da ćemo odluku o eventualnom pobjedniku saznati u drugom poluvremenu.

Istovremeno, Crvena zvezda je pred ispadanjem. Beograđani su u prošlom kolu eliminisani iz Lige prvaka, ali su se nadali evropskom proljeću kroz Evropsku ligu.

Međutim, u međusobnom duelu Young Boys ima vodstvo 2:0 protiv Crvene zvezde na poluvremenu i bilo kakva pobjeda Švicaraca znači da Zvezda ispada i iz kombinacija za Evropsku ligu.

Rezultati na poluvremenu:

Milan - Borussia 1:1

Barcelona - Porto 1:1

Feyenoord - Atletico 0:1

Manchester City - Leipzig 0:2

PSG - Newcastle 2:0

Young Boys - Crvena zvezda 2:0