Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajevo! Vedran Puljić - pravda! I nikad više, nikad mrtva glava. Ni za šta.
ZAUVIJEK FK SARAJEVO <3
navijac sam zelje ali svaka cast, slavlje u titovoj nema dalje aBd i sljedece godine da se ganjamo ovako samo da bude obratno na kraju :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
POČETAK DOMINACIJE... MIŠEVI, M'RŠ U RUPE
Strumfovi na aparatima. Fukare iz Tuzle, respect :)
Pa uzeli su titulu parama ( bolje rec kupili ) . Ne znam kad je to Sarajevo bilo kandidat za prvaka BiH dok ih tan nije parama poguro da sudije i utakmice kupuju. Onoga Cetnika i Paradzka kupili da im sude tekme i kuci i u gostima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka djeca slave. Ne slavi se titula svaki dan, nego svakih 8 godina :D Idući (pehar) će podići tek 2023. godine :D
@lik555-Vi nećete dobiti ni dječiju "TUTU".
@okamenjeni vuk- Pa gdije si "mišu", nešto te nisam zapazio odavno,vidim imaš nešto da "prokomentarišeš" hahahahahaha "štrumfe" moj mali.Mali , mali, još morate rasti.Biće to dobro, samo uzmi koji apaurin.
@PRAVDA-po-MRAKU- Možemo ti" naguziti" staru u mraku.Večeras spusti roletne i plači.Dežurne apoteke večeras kao i obično rade, prošetaj i uzmi nešto za smirenje.hahahahahaha ,"karnana" si nema šta.
Sarajevu iskrene cestitke! Zeljo do groba..
Čestitam, pitari!
Odovic artiljerac
Kad vec kazete 20000 najvecih.....najdeblji? Najvisi? Manjim nije bilo dozvoljeno slavlje? Valjda najvatrenijih misa mu poljubim! Cestitke na tituli!
Sve cestitke komsijama i sretno u LP Slika Vedrana svaka cast
Kao sad je sve potpuno drugacije ne, jos ste vi maleni. Ne brinite cuvace vas dadilja Tan
Čestitke od srca na zasluženoj tituli!
Pali aparate
Cestitke.
Fukare slave k'o i Horde :)
Ne bi da je pehar Svjetskog prvenstva, a ne jadne BH Telecom Premijer lige haha