Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došli Kosovari ... !!!
U kojoj dvorani igraju?
Realno se bezze zakomplikovalo. U BiH je dobrodošla reprezentacija svake države, pa tako i Republike Kosovo. Idemo sada pokazati da smo dobri domaćini.
Iz Sarajeva mora biti poslana jasna poruka podrske Republici Kosovo... tacnije otvorenosti bosnjackog naroda za saradnju sa albanskim posebno muslimanskim narodom.
Dobrodosli Braco Albanci!
DOBRODOŠLA BRAĆO IZ MUSLIMANSKE BRATSKE ALBANSKE REPUBLIKE KOSOVO!!! DOBRODOŠLI, ABD JEDNOG DANA DA ŽIVIMO U ZAJEDNIČKOJ DRŽAVI 99,9999% OČIŠĆENOJ OD VLAŠKOG OPANČARSKOG SMRADA. BUBREG SRCA ILI PLUĆA? MA ŽIVJELA NAM ŽUTA KUĆA !!!!
S tobom takvim nema potrebe, hvala.
igrat ce drzava Bosna i Hercegovina i drzava Kosovo.... Zna li ko gdje nastupa "drzava" RS 😂😂😂😂
Nema potrebe da igraju za RS i da se dele, svi Srbi igraju samo za Srbiju, zato i osvajaju medalje u kosarci
Treba sad otici dati podrsku bratskom narodu Republike Kosovo.
Burek je burek, i samo moze biti sa mesom SIrnica je sirnica, i samo sa sirom ...i najbolje ih prave siptari, i to je plafon, nema dalje. Kosovo Republjik, welcome to Bosnia.
razbucat će nas šakirijevci
sreća pa nam KCUS napreduje sa ovakvim mnadžmentom pa može primiti sve Srbe na rehabilitaciju..... stigla raja sa kosova
ima dovoljno kreveta
ooo Turci, vi koji ste se posrnuli i sad se nazivate kojekakvim imenima kao npr : Srbi i sl. čuvajte se Kosovara, stigoše uprkos vašem protivljenju... KOSOVO
Nisu ovo dobri dani za Vučića i psiće mu njegove!
Vučić na aparatima