Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hrabro momci. Igrajte kao sa Slovencima. U svakom sportu izgubimo svaku bitnu tekmu. Izuzetak je bio 15.okt 2013 i gol Ibisevica baš sa Litvanijom. Nek nam ta Litvanija opet bude sretna.
Sve nedostakte nadoknađujete borbenošću, kad se sa onakvom Francuskom možete ravnopravno boriti onda možete sa svakim. Ako i ne prođete hvala vam što ste nas dostojno predstavili, a možete pobijediti danas.
Bez evro gola Hajrovica, ne bi taj Ibisevicev nista znacio.
Sa bismillom, vjerom u Boga, hrabro i uzdignute glave!! Već smo ponosni na vas!!!!❤️
S kurtzom i palcom, hrabro.
živim preko puta arene,pošto sam na bolovanju,a nemci ne prenose tekmu,idem da bodrim malo moje komšije,pozdrav za adnana koji nije dobio slobodan dan,prenosiću ti preko vibera
Gubimo ovu tekmu. Nismo mi za ovoga.
Biće kao 2013. srećno BiH!
Šta god da bude zadovoljili su u svim utakmicama. Ipak, nadamo se pobjedi !
Nažalost, možda bi bolje bilo da se ovi naši nisu toliko napalili na (jugo)slovence. Puno se energije potrošilo na euforiju, slavlje (mi evropski prvaci, tako da su šanse protiv Litvanije samo teoretske. Što reče Nurkić, niko nije ni očekivao ni ovoliko.
Uspjeh je sjajan i nije “polovičan”. Sam nastup na EP i zadovoljstvo igrača i navijaca je nadmašio državu koju predstavljaju. I to je tim za koje navijamo!!
Samo hrabro pa ili pobjeda za pamćenje ili častan oproštaj
Nurkicu ako ovo slucajno vidis ne pucaj trojke ljubi te brat !!!! Ne pucaj trojke
Tek sad vidiš koliko je sve namješteno. Sudije će svirati za njih zbog "greške" protiv njemačke - njemačka morala pobjediti a ovima obećano da će danas pobjediti. Mi završimo u grupi koja je nemoguća. Napravi se takav raspored da Bosna mora imati tri pobjede. Jbt nevjerovatno
Nama odgovara i neriješeno za prolaz
Danas pa-pa
Sudije danas nece dozvoliti da jedna Litvanija ispadne zbog njihove greške u tekmi protiv Njemacke! Mi danas nazalost sa te strane nemamo šanse protiv njih !
Momci vi to možete! Haj'mo Bosno!
Do sada postignuto je i više od ocekivanog, sve sada je samo dodatak da nas usrece još više ! U ovoj grupi nije sramota biti 5 sa dvije pobjede
Sretno nasim momcima, ali covjek treba biti objektivan. Preumorni su igraci, vidjelo se to protiv Francuske, pogresna dodavnja, pogresne odluke u kontrama, u napadu, bezidejno, na silu... Samo se nadam da ce Litvanija imati los dan, jer ko god je sinoc gledao, Litvanija se preporodila u sinocnoj utakmici, a nama ne idu odlucujuce tekmw