Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dojdi kod nas u BiH, sva vrata su ti otvorena, nace se za tebe neki biznis.
Farsopoli nikada nije ni postojao. sve je to djelo moratija, jer njegov sinter nije mogao meda godinama. eto opet je sve na svom mjestu. bez jakog juventusa nema ni jake serie a, a ni italijanske reprezentacije. forza juve!!!
Kako je Inter mogao osvojiti kada ste vi masovno namjestali? Vi ste namjestali od 1998 i imate srece sto vam je oduzeta samo jedna titula, jer ste ih puno vise osvojili na prevaru. Bez obzira na Calciopoli Juventus nije prestao da namjsta to se vidi i dan danas da ljudi i pored toga sto imaju najjaci igracki kadar redovno namjeste koju utakmicu.
ti govoris da je Inter i Moratti kriv a Moggi licno kaze da je Berlusconi kriv, pa ti vidi kolko nemas pojma.. https://www.google.it/amp/m.tuttosport.com/amp/11023925 Na koliko ste sudove do sad izgubili i opet necete da priznate? sto bar ijedan ne dobijete? Ko je zajljucavao sudiju u sobi, Moratti?
LOPOVSKI KLUB DJUBRENTUS
juventus je klub pun kriminala i korupcije.. zato nikada nece biti među najboljima
"postenjaci" iz Torina...jos kao ne slazu se s tim sto su im oduzete titule....calciopoli nikada nije zavrsio!!!