Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast da ima ljudi koji nisu nasjeli na ovu zavjeru
lijepo je vidjeti da neko vodi racuna o sebi, tj da razmislja glavom
Ja sam impresioniran koliko se vakcinisani boje korone iako su vakcinisani. Jel to povjerenje u to cjepivo kojim ste se cijepili ili me oči varaju ? Hahaha U nas zet dobio koronu, ima bezze neke simptome a u mene mati budali iako je vakcinisana 2X Što reče onaj jedan, dajte me među 100 tih što imaju koronu
Zdrav i mlad organizam, u punoj fizičkoj spremi a da rizikuje zgušnjavanje krvi i miokarditis...ovaj čovjek je 100% upravu. Imali smo slučaj iz Irske čini mi se, podlegnuo mlad fudbaler nakon vakcinacije. Ovi što se vakcinišu, bolje bi bilo da odu trčati u prirodu i da unose voće i povrće u organizam a ne kilo pite i 15 ćevapa.
Pa i u Njemačkoj platiš 300 eura doktoru i lafo ,primiš' vakcinu, al na papiru. Većina sportaša to radi, njima je to bagatela.
Naprotiv, on iznosi mišljenje koje je jako popularno u društvu.
Kreten, za ljude sa ovakvim razmisljanjem je bolje da odmah uzmu pistolj i ubiju se
Interesantno je kako balkanci vise vjeruju jednom "kontroverznom" biznismenu (vjerovatno kriminalac) koji daje neka objasnjenja sa pistoljima ali ne vjeruju naucnicima i doktorima koji proucavaju materiju i sami to koriste. Svaka cast. Danska 80% vakcinisanih, mi 15%. To je otprilikei omjer pametnih i razlog sto ne napredujemo decenijama!
A prije vakcinacije smo kao bili napredni ... a sad nismo jer nećemo da se vakcinisemo.
ja ja prati malo populaciju u danskoj, za 2 godine u pola manja
I sad vi, novinari, ocrniste čovjeka.
Điđi po običaju.
BRAVO!! Napokon neko ko je uradio istrazivanje, odlicno iskoristio resurse Googlea i Facebooka i informisao se dovoljno da shvati da je vakcina protiv koronavirusa losa. Lijepo je vidjeti da ovako pismena glava koristi svoj mozak, a ne slusa ljude koji se bave tim citavu karijeru. 👏 Sellam iz Dortmunda ⚜️