Flamengo mu nudi slamku spasa
4
Kontroverzni Adriano dobija novu priliku
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma posteno odigro par sezona odlicno i zaradio bruku i opustio se i sad uziva tako bi i ja...:)
Pregled golova sa utakmica 18.8.2012 4fudbal.com Arsenal v Sunderland West Brom v Liverpool Fulham v Norwich City West Ham v Aston Villa Ross County v Celtic Reading v Stoke City QPR v Swansea City Oberneuland v Borussia Dortmund Spartak Moscow v FC Rubin Kazan Alemannia Aachen v Borussia Monchengladbach AaB v FC Midtjylland FC Volga v Lokomotiv Moscow
Ovaj covjek je sam sebe unistio, kako je to tuzno. A koji je talent bio, i sta je mogo napraivt, al ne bilmez se okreno partijanju i alkoholu. A ima jos vremena, ako se promijeni jos mu nije kasno, za takvog talenta nije puno 30 g.
Adriano - Ibrahimović, da su bili pametni mogli su biti najveći L\'Imperatore Jedan od najdražih FORZA INTER!!!