Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veca sam ja budala sto ovo procita sve :/
Disciplina, nema stati na pola 🤣
I ja
To se zove odrastanje i priprema na zivot a ne da nije normalan
I zato su pozvani da igraju za omladisku repku Svedske, jer imaju disciplinu, kondiciju... Igra ce se sa vremenom razviti
Ne znam cemu sluzi ovaj clanak,mnoga djeca rade kod svoje kuce sve kucanske poslove ne trose energiju na trcanje ,dosta vise ovog lika
U ovome je problem. Djeca izrazitih talenata imaju 1/3 vjerovatnoce genetskog kapaciteta roditelja. Unuci 5%., a uspjesan roditelj upregne sve svoje resurse, od znanja, volje, a pinajvise utjecaja i veza, da progura klinca. Talenti se traze i skautiraju kao igla u sijenu. Na Zapadu se naion tri generacije stvaraju nepotisticke sportske dinastije.
A sakrivao se po Malmeu kad je trebao da trči 10 km kondicioni trening.
Imena u duginim bojama
Meni je najjače od svega Vincent Ibrahimović i Nik Salihamidžić🤣🤣
Neka su zivi i zdravi, i puno uspjeha zelim ovim momcima! ..kod mnogih vidim mučan kompleks, vidim mučno bjezanje od indetiteta i korijena koristeci "zvucna" imena drugih naroda i konfesija, nekome to djelimicno uspijeva , ali poznate osobe kao da neznaju da to nemogu prikriti :)
A gdje je Brusli?
Ibrahimović žudi da postane crnac. Jedino je dobro što je dao sinovima balkanska imena
serete al postenooo
Prave od njega robota nekog, klasicno preseravanje u fazonu ovaj nije normalan wow nidje veze