Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta če škripari ba to su jedni obični jazavci! U ovoj ligi postoje samo dvije ozbiljne navijačke skupine tm & hz ovo sve ostalo je smješno!
J E B O ti široki sav ženski rod
slazem se! zgazimo ubice,zgazimo viršlare! Živio Široki...
Hoče??? Doči???? Evo ga,tipčni primjer nepismenog skota.To je toliko svojstveno gay populaciji koja sebe naziva HORDE ZLA!
BORAC ŠAMPION ! p.s.RAZBI PITARA !
pazi šta želiš,valjda još nisi zaboravio kako ste prošli u sukobu sa škriparima! opasni su to momci.gdje škripar prođe,tu pitar ne raste više...
zgazite ubice
jel i dranve ljićpu ide na utakmicu???? jao,brate,robijas sam,al bih samo tako volio da vam ga Široki zavalja...
šalim se naravno! kako da majoriziram Hrvatice,kad sam,kao i ostali pripadnici moje 1993.godine stvorene nacije,p.e.d.e.r. ovom prilikom bih pozvao sve slobodne decke iz Gornje Maoče da mi se jave radi upoznavanje,a kasnije mozda i nesto vise
Hirurški tim sa koševa čeka spreman za intervencije, samo teške povrede dolaze u obzir
j.ebat ćemo pitare
Samo da hoče doči škutori da im se krvi napijemo molimo boga da dođu
gutam spermu! samo ozbiljne ponude dolaze u obzir...
brate,kako bih volio da pobijedi Široki i da izbaci mali,šiptarski,režimski klub iz EUROPA LJIG...
dok ste svi dojili majku,ja sam dojio oca,shvatite me