Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj clanak pisala zena ili neki muskarac koji se vise razumije u heklnje neg u fudbal.
Hebote kako je bilo naporno pratiti ovaj mec..prakticno isti dresovi..ne kontam sto su ovo dozvolili?
Nidje veze naslov, pa nisu branili udarac sa 50m pa da je komicno, nego s 5m udaljenosti i po pravilu ako je indirekt svi moraju iza lopte biti 9m, a posto je u ovom slucaju indirekt na petercu na krajnjoj tacki igralista odnosno na gol-liniji.
Arsenalu trebaju jos 1-2 kvalitetna pojacanja kako bi se mogli boriti za vrh. Ako se ne varam, Cazorla ce biti jos dugo van terena. Trebaju dovesti nekog poput Fabregasa. Drugo pojacanje mozda jos jedno dobro krilo ili odbrambeni i to je to.
koja budala se odluči na ovakvu kombinaciju dresova
ako mi ima neko odvratniji od kanadjana to su australijanci sve pobjeglice cetalji i ustase
teska invalidska ekipa nikad nece nista osvojiti dok god ih vodi onaj kondom
Ovaj sav klub je komican