Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodajte se na fejsu pa chatajte,nemojte nas glupostima smarati..odoh,moram tetki kolace odnijeti..
@realno jarane nemogu se porediti džeko i kompany!prvo džeki je malo udarila p.i.č.k.a amrina po nosu pa ne zna gdje goni,forma mu ravna nuli,a drugo kompany na terenu svaku utakmicu ostavlja srce i tjelo,a treče zašto bi neko mora da igra samo u klubovima \"sa tradicijom\"?
@sambadi Ne da je otišao u barcu, nego u neki klub tog nivoa svakako. Ostat u citiju nije dobro. Mogo bi postat zvucno ime u nekom od klubova koji imaju tradiciju, a ne truhnut u citiju. Poslije 2 godine ce mu opast cijena za 500%, kao i dzeki ako ostane u citiju, onda ce otic u posudbu u wolverhampton, pa ce ga prodat u charlton za nekih 200 000 € i tako to ide.
@realno e haj reci mi što je prodana duša??? možda zato što nije otišo u barcu?
e jeste aktuelni svaka vam čast. ovo je bila tema prošle sedmice. ublehaši i gilipteri sa klitorixa.
Ma sta jos 6, jos 200-300.
Prodana dusa. Pa Barca te trazila maymoune. Osvojices ti kharinu u citiju vise, takvi umjetni klubovi su kratkog daha. Dzeko ispali se iz citija, idi u Njemacko blento :D