Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta spade nekad jako solidan klub u vrijeme Juge, Jedinstvo je bilo dobra odskocna daska za igrace koji idu u veliku cetvorku, danas ih kantaju svi redom
@JahacMagle2019 velika cetvorka? gdje su oni uopste sad?
@JahacMagle2019 Ovakava je i Grbavica grbava rano ljuta.
Multifunkcionalan stadion. Osim fudbala, može se igrati ragbi, vaterpolo, klis, hrkljuš...
najbolji za plivanje.
Nepravilno izveden indirekt. Igrač već bio kod lopte, prije nego što je udarac izveden. O devet metara udaljenosti da i ne govorimo.
velkom to bosnija
ahahahahaahahahahahahah monthy python je ništa naspram naše realnosti :))))
Potpuno zanemarivanje infrastrukture.. pa u kantonalnim ligama su bolji tereni
Valjanje u blatu
Nekad najjaci klub u drzavi,ponos grada Bihaca u sta se pretvori. Ovo je cisti dokaz kako je drzava zaboravila Krajinu u svakom segmentu drustva....hvala Sarajevo, hvala Bosno i Hercegovino!
Ukinutin travnjake, dva tri stadiona napraviti po evropskim standardima.Dan ima 24 sata rasorediti utakmice tako da niko nikom ne smeta.
Ovo nije komicno, prije bi reko da je zalostno. Prije za plakanje neg za smijeh.
Mud Premier League ;)
tobejarabi