Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta demokratija. Brko je isti kao i Putin i Hitler.
Nije bome,vec sasjeci u korjenu neprijatelja.Gle kod nas jada od suda,sudija pa sve na dalje
@neko.iz.mase evo ti kod nas demokratije pa ljudi i dan danas slave presudzene ratne zlocince. Pametno su postupili. Nedaju pardona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nidje veze. Covjek rekao samo cinjenice. Sramota za TRT.
to je taj divni Erdogan na kojeg se ugleda Bakir
Kumova demokratija,kako bi El Bake volio ovako tiraniju sprovoditi....Zamislite Sebiju sa ovakvom moći
ja kao Bosnjak se po*erem na diktatorovu Tursku
Ovaj slučaj je samo mali primjer zašto Turska nikad nije i neće biti dio EU. Ali džaba sve, u BiH vjeruju u teorije zavjere protiv islamskog svijeta....
Erdogan .ovno jedno.. past ćeš i ti,kada ljude tako mrziš,niko ti ništa ne smije reći..
jbga mozemo mi misliti šta hoćemo , ali brkica iz Turske je najblaže rečeno autokrata
Adolf Hitler iz srca Evrope !
E, to je turska u 2022. godini…
sultan
Brkica je ovim nadmašio i Putina i Kim Jonga
Hakan je bio dobar igrač i legenda turskog nogometa. Nije uopće bitno šta sad radi. Isto kao da kažemo maradona je bio loš jer se kasnije drogirao ili da je CR slab igrač zbog ovog intervjua...
Pa dobro, i kod nas se legende polako zaboravljaju. Nije da je zabranjeno ih spomenuti, ali...eno Japanci odigrali memorijal za Osima, mi ni mukajeta. I slicnih primjera ima jos. A prekrajanje historije, brisanje bitnih imena iz nje je do vrhunca Staljin doveo, da li je to do brkova, ima nesto u tim brkatim vladarima
katastrofa. Sukur je legenda i svi ce ga kao takvog i pamtit, vrhunska igracina. Niko njemu ne moze oduzet njegov identitet pa ni taj brko.
Tako i treba. A ne ko kod nas, da se abortirani pokusaj od kosarkasa pocne kurchit i unosit razdor u narod. Odmah noga, pa ti sad materi komentariši.
Dajte ga i Zoranu Šuki
Tako i treba. A ne ko kod nas, da se abortirani pokusaj od kosarkasa pocne kurchit i unosit razdor u narod. Odmah noga, pa ti sad materi komentariši.