Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba igrati u Zenici, jer kad sudije vide onolike dzamije odmah sude protiv nas.
Bosnje brzo poletile nakon pobjede nad Armenijom pa se naglo prizemljile haha,Grcka ih je malo pukla po glavi,i dr put se nemojte sprdati sa Hrvatskom i njezinom porazu,treba BiH jos pure jesti i ostvarit neke uspijehe da bi se mogli sprdati sa Hr.Inace navijam za BiH odmah poslije Hrvatske i zelim vam plasman na Euro a vjerujem da ce te se plasirat,4 boda nisu losa nakon 2 utakmice s tim kako trenutno BiH igra to je dobro a ne svidja mi se igra sporo igraju trenutno sa puno gresaka.
Allah nije na strani kjafira grka. tako da zahvali se ti sudiji na odglumljenom penalu i izmisljenom crvenom kartonu.
Kaki su ovi Grci tamni,ko da Arape gledam
Kojem bogu?? Koliko znam imate ih vise nego stanovnika u grckoj!!
Ja bih volio da cijela ekipa sasvim objektivno pregleda snimke svakog kontakta sa loptom za svakog pojedinog igrača, bez obzira ko on bio,e onda ko je imao više od 3 izgubljne lopte ide na klupu da se malo psihički priprema za utakmicu i da razmisli gdje je došao i koga on predstavlja na terenu,ne smije biti nedodirljivih igrača i garantujem uspjeh reprezentacije sto posto
ZUTI OUT DŽEKO HVALA NA SVEMU AL KAD NE IDE SJEDI NA KLUPI IGRA BEZ IGRE I NARAVNO SVI NAM KRIVI OSIM SAMI SEBI