Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast momcino :)
Braća Toure pravi momci, sjecam se kako je Yaya bratski primio Dzeku kad je dosao u Man.City ali ga je poslije zbog njegovih opijanja distancirao...
u muci se poznaju junaci. k'o da mu je cura, pa se shticno kad se Dzeko zapio.. pravi drug je uz tebe i kad si trijezan i kad si pijan.
Ne lupetaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Divna izjava za jednog fudbalera, ali da je ovo izjavio neki pilot, ne bi mi bilo svejedno.
nebi ti meni igro dok postis, vrlo jednostavno!
pravi bracan. ponosan vjernik koji gleda da pomogne svakom i svi ce ga postovati.
nema nista ljepse cuti,pored tolikih mogucnosti ostati dosljedan sebi i svojoj vjeri masAllah
Dobar je Turee ,pravi vjernik,fin primjer,za razliku od ovih nasih vjernika haha ,po cijeli dan prdu po netu da su neki vjernici i slicno,locu svaki dan,nema sta ne rade,onda dodje Ramazan,pa se ono kao posvete vjerici ,pa onda drugima opet seru,kako se ne smije ovo ono. Za Bajrame da ne govorim,nalocu se cim izadju iz one Dzamije,pa se navecer uz melodije Cece i ostale kompanije malo bodu nozevima itd Pravi muslimani stas.
TAKO JE!
Aferim majstore....
Mumin znači....
E CUJ VJERA OD PORODICE BITNIJA svasta ,zar i ti moze neko reci
ma razumijem ja svakoga i postujem svaku vjeru,ali reci da ti je vjera npr od djeteta bitnija to mi je apsurd.......al eto kazem svakom svacije,postujem
ispran um
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
meni je porodica na prvom mjestu, pa posao, pa tek onda Japan.
:D
nesto kontam i nase genocidne komsije su pravi vjernici... oni vjeruju u bajke..............