Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koljić mašina. Samo napreduj.
SRETNO .. I DA TE POVREDE ZAOBIDJU
Željo je nekad Universitateu klepo Po ušima, u kupu Uefa. A vidi sad...uzimamo igrače od njih, jes da je naš, da igraju u repki Za nas.
Svako dobro i sve najbolje..
Koliko mi je poznato spisak još nije objavljen. Hoćemo li do 11 marta, kad se spisak objavi imati jos 22 ovakva članka?
..... nek' nije vlašina neka !!!! Sretno ! 👍💙
ovaj će biti nasljednik džeke u to sam uvjeren ima sve za prAvog špica treba ga protiv Armenije sa mekim u napad staviti
Samo nastavi trenirati i razvijati se, imamo pravog spica za iducih 10 godina
Dobar a još mali Prevljak ima... budućnost je pozitivna
Ko je sada ovo hahaha. Nakon sto nam ode Dzeko nasa reprezentacija ce biti sastvaljena od igraca koji se mogu rame uz rame porediti sa igracima San Marina. Nigdje igraca da igra u prosjecnom klubu osima Pjanica i Dzeke...
@SamoNekSeNePuca Kod vas samo neke dzeke pjanica, halo ba oni su ostarili, ne može ti to vise trčat ko momak od dvadeset dvije-tri godine... U timu je bitnije da ima energije, timskog rada, želje za igrom nego da imamo dzeku pjanu koji nekad cijelu utakmicu samo šetaju po terenu... Ima ba kvalitetnih igrača npr. Kolasinac u Arsenalu, Bicakcic jedan od najboljih odbrambenih u bundes ligi, visca najbolji igrac Turske lige itd.