Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktori i Ucitelji zavrsavaju velike skole da bi lijecili i skolovali nasu djecu i nas, a ovakvi zgubidani sa 8 razreda osnovne sto trce za loptom zaraduju desetke i stotine milijuna eura, gadi mi se ovaj svijet..
racunica je prosta. ljekara i profesora imas na stotine miliona a znas li koliko ima fudbalera u samom vrhu koji zaradjuju toliko novac? nema ih ni 10 000. prema tome ne seri
onda su nasi igraci iz BHT lige usli u minus po vrijednosti 😂
@Unknown00 hehe
Prije 20-30 god mogao si cijelu barsu i real kupiti za 70-80 miliona a sve vrhunski igraci, legende klubova, danas jedan coutinho toliko kosta. Neka padaju cijene.
Sve ovo treba ukinut,cuj 160 miliona da vrijedi neko sto suta loptu,a naucnici koju su sve izmislili nemaju ni 2% ovog sto ovi klocevi inaju
A jesu i pale cijene... Pa skoro da su pali na prosjački štap...
Kako mogu Van Dijk i Pogba isto koštat?Van Dik napravio prvake od Liverpula a Pogba ili malo bolji od prosjeka ili ljen i nezainteresovan..
moze njima padato cijena na 20 miliona ali ni jednigi igraca klub nece pustitk po ovoj cijeni
Jos ovo treba da se smanji. Trebslo bi smanjiti za nekih 80%.Pretjerali su bili da nema dalje.
Nedovoljno.
Igrace dva najveća bosanskohercegovačka kluba sad možeš zamjenit za polovnu vaservagu
Zamijenit*