Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
N.K. Tošk Tešanj. Facebook: 11.539, Instagram 1938. Trebali ste naglasiti da je riječ o klubovima iz Premier Lige, a ne cijele BIH.
💙 ŽELJO 💙
Koji smo mi jad i cemer,za dvije godine najvise fanova ce ima nova ekipa Srijaspor ima vec oko 5 hiljada fanova i igraju u usk kantonu,broj raste svaki dan od 100 pa na dalje
💙INSTITUCIJA💙
Najlakse na Facebooku prstiti klub, a prosjek premijerligaskih utakmica u zadnjih pet gofina ispod 2000 navijaca po utakmici (bila proljetos vijest o tome). Tuzno.
Neka je i željo u nečemu prvi! :P :P :P
mosa Ljože
Pra unuka od edgara davica koju niko ne zna ima vise pratilaca nego svi nasi klubovi zajedno
Pa više ja od Tuzle Citya na instagramu imam hahahah
cijela tuzla jednu kozu muzla
Pa samo za facebooka, instagrama i jesu jer u za fudbal treba znanje, talenat, zelja, treninzi, motiv i igra, a ne kako to rade doticni frizure, dres i ono misli da je fudbaler hahah
da repliciram peshti KREPO zeljzcmar!!!
Željo konavcno prvi a da Savez nije namjestio😁
@as123987 Savez platio lajkove, nek crknu dušmani.
@as123987 meni ti zeljo mamu
Celik 7 ipo ..GASI TO
Čeliku je ovo treći profil u 2 godine a i ovaj sada je neki seronja prisvojio.
Sloboda