Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite Sarajevo na miru.Neka zarade,zaslluzili su. Izracunajte koliko zarade uhljupi na vlasti,a njima UEFA ne daje ništa.Odakle im lova?
Za toliko Mamic proda dijete od 10 godina.
@rosko ahhaahhahahahahahhahahah placem
Koliko god zaradimo ne možemo pokriti minus koji su napravili.
MašALLAH :D
Odmah oni oko para..a jebali sve svoje i pate vise..pa moze li ista bez para
Pritisak zbog članka od danas da igrači nemaju 4 plate! Te pare su već potrošene! Helem, lopovi iz uprave odlično lobiraju!
Upravo tako.Neka objave podatak koliko ima zaposlenih u administraciji kluba. Bilo bi jako lijepo vidjeti koliko su uhljebili jarana i jaranica. Musemicu plata 20000...... Sve me strah da ovo neće dobro završiti
27 miliona sigurno
i to je uvijek problem s nekima...za pripremem nemate kifle, al razmišljate koliko ćete na seltiku zaradit... fukaro fuj
Pogriješili ste u kalkulaciji, odnosno vjerovatno je namjerno napravljena greška da bi se ublažila katastrofa od jutros što nisu otišli na pripreme. FKS neće, na žalost, dobiti pare za drugo pretkolo liga evrope, jer ne učestvuje u njemu.
Ljudi ko da su izbacili Intere pa prosli u cetvrtfinale, sta vam je dobice ko sto i svake godine dobije 200 do 300 hiljada i 10 komada u svojoj mrezu u obje utakmice
Ja mislim da za Saraj'vo u slucaju ispadanja bi trealo placat 200 000 eura po primljenom golu
Željo za tri godine poveća vrijednost kluba za pet miliona KM (okvirno vrijednost kluba je oko 30 miliona), iako je ostvario najlošije sportske rezultate, dok su trofejne komšije u minusu 22 miliona!? Ima li neki ekonomski analitičar da pojasni svrsishodnost takmičenja FK Sarajevo? Sada novi Vjetnamski vlasnik za svaku sezonu treba da uloži novih 5 miliona u nepovrat?
@IceBlue ...platite dugove za vodu bijednici!!!
@IceBlue ti si jedan obicni lazljivac. https://www.transfermarkt.com/fk-zeljeznicar-sarajevo/startseite/verein/2573
1,601.709 KM hahahhaha e ne mogu da vjerujem majko mila sta ako padne euro do tad ? ili se pak povisi euro ?
Od naseg fudbala nema nista dok se ne napravi nesto kao jadranska liga u kosarci, pa bi onda se mogli jaci igraci kupovat i naravno svoje odmah ne prodavat. Ovako sta god dodje dobro doslo, jad i cemer.
@zunasasa ...pa eto imamo jadransku ligu u kosarci,de nam reci kakvu su korist imali BH klubovi od te lige???...kosarka u BiH nikad losija...
@zunasasa pa kad se klubovi vode kako treba sigurno ima koristi. Ako se misli na KK Bosna svi smo svijesni situacije, samo pogledaj Spars i kakav posao rade bez vece podrske
Mala mljekarica nosi mlijeko u krčagu na pijacu prodati.Putem mašta,kad prodam mlijeko kupit ću kokoši, razmonižit ih i kupiti ovce. Kad razmnožim ovce,onda ću ......... Zapne za kamen i razbi krčag i prolije mlijeko.
Neka se samo zaradzuje
A koliko ce onaj glupi trener dobiti od igraca u pokusaju koje pokusava ubaciti u ekipu? Rastjerao sve prvotimce i dovodi samo one koji mu placaju. Ovih nekoliko prvotimaca koji su ostali su u svadji sa njim jer im psuje i tuce se na treninzima. To je razlog zbog kojeg su igraci odbili otputovati na pripreme.