Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Raiola ludji i od Mamic, i gov*o bi prodao za 20 miliona
sad ga uzeli za 45, iduce godine ga ponude za 145
Dortund je prodao obamu,mikhtarijan,humelsa,getze,sokratisa,gundogana I na njima uzeo 300 mil,tako da su finansijski beton ,mozda I Sancho ode u celzi za 150 mil....haland ce vrijediti duplo posle 20 golova
Mino Raiola vise zaradjuje nego bilo koji igrac
Mali je Drogba! Razbijac! Steta sto ga Liverpul nije kupio. Borusija je prolazna stanica za ovug super igraca. A da je to tako, govori otkupna tacka koju je menadzer ugradio. To je jedina greska Borusije.
Ne vrijedi toliko ali to je samo ona politika haj mi cemo dok nije neko drugi i onda se bacaju pare
@bizon44 Tako to radi Borussia, mi ćemo dok nije neko drugi. Pa su tako bezveze kupili Dembelea, Aubameyanga, Sancha, Pulišića.... Da bi na kraju prodali za stotine mil. eura. Pa normalno da žure prije drugih, kad su pametni.
Ovaj Mino Raiola je lud. U svim vaznijim transferima je upleten....
Te plaće menadžera bi trebalo zabranit na razini UEFA-e. Neka klub plaća klub, a igrač od svoje zarade neka plaća menadžere, i to je to. Barem kad su transferi između europskih klubova u pitanju ovo bi se moglo riješit. Neka igrač mu daje od usta ako hoće, njegova stvar, al pare od kluba nebi trebali dobit.
@mpotocnj Pa nek placa ko god koooga hooceeeeeee
@mpotocnj ne kontam što bi klub od sebe uopšte davao išta menadžeru, a kamoli ocu još
Vala kad je Pogba bio 100 miliona , ovaj onda i jeftino prodan.
a cuo si za njega prije mjesec dva i treba biti skuplji od pogbe ?