Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selo iz kojeg je moja majka zove se Čučkovina (blizu Čapljine). Sjećam se prelijepih trenutaka sa svih dječijih odmora koje sam proveo tamo. Ostajali smo kao djeca do kasno napolju, ponekad sam vrijeme provodio kod daidža i tetaka. Bilo je baš lijepo. Odluku o igranju za BiH donio sam nakon razgovora s roditeljima, a oni su me podržavali, kazao je Kolašinac.
Seo kad igra Arsenal druga ekipa.Danas je bio odlican. Seo samo naprijedi samo nebo je granica COYG
@patos Kolasinac apsolutno nikakve veze nema sa SRBIJOM! Kolašinci su porijeklom iz crnogorskog Kolašina. Otac rođen u Plavu, a majka iz Čapljine.
Kad je Seo prikuca, rodi ga babo.
BOSNJACKI DRAGULJ