Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosao sam i ja na ovaj svijet u Bosni da zivim normalni zivot ali brate nesto se ne da 😄
Da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
Da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
da li ti znas ista drugo napisati osim te rečenice?
u kratko hebes engleze stari moj. komentiracu kad bude city iso na real il barca.
nemoze city meda jarane. lahko je tamo kako je fergi otiso. citya ce bayern iznaciti a bayerna real il barca isto napuhani paris real.
najbolji igraju u spaniji. bilo koji klub iz engleske nek naleti na real i barca ispada
@SuperZijo Samo na Real, Barcu, Atletico ovo ostalo je skrt obicni ne cine ligu 3 kluba nego 20 klubova u PM je strasna konkurenvija u poredenju sa Spanijom, hoces da kazes da City ne moze pobijedit Real ili Barcu ?
samo to i vrijedi u toj ligi ostalo smece...da igraju engleski tempo igranja utakmica i muski kako to dozvoljavaju u engleskoj ne bi niko igrao u spaniji
e jesi i nasao pravi klub bolje da si ostao u njemackoj...