Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde evra razguli ba
"Naime, ako Francuz ovoga mjeseca napusti Torino, Kolašinac će stići u januaru..." Inace, ovo je mart mjesec 😂
Pored Alex Sandra moze igrati samo kup utakmice,vjecita rezerva,po meni bolje da ostane...
Slažem se, mada njih dvojica mogu igrati zajedno jer Sandro može igrati osim LB i LM ili LW, mada te formacije Juve, nažalost, rijetko koristi. Prednost Kolašinca je što može, kao i Evra, igrati i LB i CB, dok je Sandro znatno ofanzivniji. Dakle, kao i svakome u Juventusu, nije mu zagarantovano mjesto, ali će imati šansu da se dokaže. Ko bi rekao da će Modrić postati najbitniji igrač Reala? Eee, treba stisnuti i dokazati se u jakom timu.
Masala vidi junacine, Bosanski zmaj kao betonski zid ne prolazni.
@0KIKSER0 Ja nisam nigdje napisao da je Bosanac. Procitaj jos jednom moj komentar mozda i skontas mozda ti proradi ta tvoja suplja tintara. Ja sam napisao Bosanski Zmaj a ako si toliko glup ko sandzaklija pa ne mozes skontati onda su to tvoji problem.
@0KIKSER0 smrdi ti iz usta ...mamlaze..
POJMOVI 'DEVETI SJEĆANJ 2015' I 'VIDOVDAN 1914': To su sada već identični primijeri psihološko propagandnih aktivnosti kroz koje Tariguzija kreira pa zatim reklamira svoju hladnokrvnu psihopatsko šovinističku mržnju prema Bosni a tako i prema cijeloj ovoj planeti.