Nogomet
655

Kolašinac: Kupio sam 200 Paninijevih paketića, ali još nisam našao svoju sličicu

Klix.ba
Sead Kolašinac
Sead Kolašinac
Bh. nogometni reprezentativac Sead Kolašinac odgovarao je danas na pitanja navijača posredstvom zvanične Facebook stranice njegovog Schalkea.

Među zanimljivijim pitanjima bila su ona koja se tiču reprezentacije BiH, nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a navijače je interesovalo i to da li sakuplja Paninijeve sličice.

Naš reprezentativac odgovarao je navijačima na njemačkom i na bosanskom jeziku.

Na pitanje da li sakuplja Paninijeve sličice odgovorio je potvrdno, rekavši da je kupio 200 paketića, ali svoju sličicu još nije pronašao.

Navijače je interesovalo i koji mu je protivnički igrač bio najneugodniji, a Kolašinac je odgovorio da je to bio Didier Drogba.

Kazao je i da je potpuno spreman za SP u Brazilu, te da je od saigrača iz reprezentacije najviše u kontaktu sa kapitenom Emirom Spahićem, koji također igra u Njemačkoj.

Dodao je i to da mu je najbolji prijatelj u Schalkeu Draxler. Mnogi bh. navijači nisu mu postavili pitanje, već su samo istakli da je on jedan od najboljih odbrambenih igrača naše zemlje. On im se zahvalio i kazao da srcem igra za BiH.

Navijačima je priznao i da sluša samo našu muziku i da od svih gradova u BiH najviše želi posjetiti Mostar.

Navijači koji ga nazivaju Bosanskim tenkom i Bosanskim Hulkom su mu se zahvalili na vremenu koje je odvojio za njih. Kompletnu konverzaciju možete pogledati ovdje.