Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Sejo, odlična tekma
hahahhahaha kakav top od igrača , tenkčina , raznese igrača kod asistencije kao da je u njemu 5 kila
A Bazdarevic ga potrosio na Gibraltaru... pa smo s Grcima patili...konj..
Uz Pjanica i Dzeku najbolji fudbaler BiH
Jadan sejo kad zajebe sl utakmicu ima da ga popljujemo samo tako :) Kao navijac Arsenala Sejo me iskreno odusevio svojom igrom kao sto je to nekada radila legendarna 14 ka i sada sto rade Sancez i Ozil !! Svaka cast sejo samo zbog ove danasnje predstave necu imati srca kritikovati kad zakazes
Mašina!
Aaaaa ovo je onaj konj sto nam ga zabi protiv Argentine na SP. Ahaaa
dobar Kokošinjac pravo.Ne kontam jel ga to ovaj wenger stavio u napad
I gdje su sad misevi da kazu da Kolasinac nevalja , sutite ? Kad je trebao otici u Arsenal komentarisete kako on nije za engleske lige 😂😂😂😂 Brao majstore zelim ti sve najbolje u nastavku
Najbolji lijevi bek na svijetu
Grtalica.
Uz Pjanica i Dzeku najbolji fudbaler BiH
Nisam ni sumnjao u njega .
Smireno, staloženo, kaže komentator... može dodati i "tenkovski". Za Lulića ima nadimak projurio kao voz, Lulić - Train. A ovaj Sead kao tenk.
Lijeva bočna strana repke, baš nam je mehanizovana.
@gladijajator upravu si. Vršajević, Višća, Mujdža je povrijeđen. Sve su to borbeni momci, ali nije to top klasa za Lazio i Arsenal. Zanimljivo Višća ima jako dobru cijenu. Možda se progura u neki jači klub.
Bravo Sejo, odlicna utakmica!