Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Decko je retardiran, nema tu puno price. Sad vidim da Totti nije nimalo brutalan bio!
Rasturio bi ga Kolarov, ne bi ku\'rcu valj\'o
Menadžeru Dijamanta da ga kako zna i umije vadi iz ovog lažnog tima.Što prije otići u Italiju ili Njamačku,ma bilo gdje samo da igra jer Džeko nema ništa od Mancinijevih hvalospjeha na njegov račun.Balotelija pod hitno poslati u rudnik ili na plantažu,a ne bi bilo loše i ošinuti ga bičem koji put po crnoj g.u.zici!
http://betdojava.blogger.ba/
el znate kada pada kiša mozete da pokvasite carape i pantalone vam budu mokre ?
Balotelli zabije 2 gola i ne trudi se dovoljno, a Dzeko samo odglumi penal i svadja se sa igracima Sunderlanda svo vrijeme i to je u redu? Sto Dzeko kad je tolika klasa nije zabio nijedan gol, a Balotelli i Kolarov jesu? I Kolarov je bolji od Dzeke, ako uzmemo u obzir da je odbrambeni igrac a zabija vise od Dzeke koji je navodno napadac i uvijek je opasan po gol protivnika, dok se Dzeki samo lopte odbijaju 2-3 metra prilikom primanja, lik definitivno ima drvene noge, a izgleda i drveni mozak, sto ne cudi s obzirom da je potekao iz Zelje.
Cirkus od ovog.citya
Sto mu kolarov.ne razvali jednu plesku koju zasluzuje vise od pepeta, da sam igrac zaista bi tako postupio I to kad se najmanje nada pljusss vjerujte kad tad ce naletiti na neciju saku
ebo te baloteli i dzeko vise,kod ove budale samo napadaci treba da rjese sve,Najbolje da odu do harta uzmu loptu i zabiju.Nigdje sredine terena,silva spor uzas,desnu nogu ima tek tako da nebi bio invalid,de jong svaka lopta nazad,Ovdje je ocigledno problem vezni red jer imaju 0,0001 asistenciju po utakmici
jj ekipe i govana isto djeca hahha kraljevi
Mancinijeva taktika MENADZERSTVA SE zasniva na balkanskoj post komunističkoj demokraciji rukovodjenja... a to je...u toru ih pusti isto pse pa ko koga izgrize ko se medju njima namentne ko lider bit ce lider ko se nametne kao jači igrat ce...i bit ce na poziciji na kojoj se nametne... a on kao Menadjer jeste tu samo da bi u slučaju pobjede i bodova rekao da...to je bila moja ideja i pokupio zasluge...a u slučaju gubitka eskivirao ili svalio sve na igrače. bjutiful strateđi
mancini je u pravu. samo da bi mu Džeko na ovakvim utakmicama zabijao (u što sam uvjeren da može) 2 gola, trebao bi imati kontinuitet igranja,uz malu korekciju taktike,tj. prilagodbe ovakvoj vrsti napadača kao što je Džeko. to bi najlakše riješio kada bi pogledao neku utakmicu Wolsburga i pogledao kako je to Misimović \"hranio\" Džeku loptama.
djecija posla :)
Ovakav Manciniev City može biti prvak samo u hrkljušu, jer Mancini i nije nizašta drugo nego za ono \"Udri se Bekane\" !
Užas!Sramota!Nemam drugih riječi da opišem ovog jalijaša Balotelija,nadam se da će uskoro naletiti na nekog fudbalera koji će ga prosuti kao rižu po terenu.
Heheheh....ovaj Mancini je bas \'autoritet\' kao trener.....a nije ni cudo, kako slaze igraze, mijenja igrace a i filozofija igre....ni ja ga ne bi ozbiljno shvatio....i ja bi se svadjao na terenu za slobodnjak, pucao po golu lezerno kao da sam na treningu...i tako to....kad prolazi....sto da ne!
ruku na srce ali ovja Baloteli nije bas poslozen u glavi ... momak je ocigledan dokaz da je covjek od majmuna nastao i da kod pojedinaca taj proces evoluiranja jos uvijek nije zavrsen.