Nogomet
0

Kolar: Nećemo se predati

FENA
Nogometaši Olimpica sutra na Otoci dočekuju ekipu Širokog Brijega, u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Obje ekipe nalaze se u dobroj formi i u posljednjem kolu u Premijer ligi BiH u gostima su ostvarile pobjede. Široki, koji je u subotu na Grbavici pobijedio Željezničar s 0:3, u prvom meču s Olimpicom na Pecari slavio je s 2:0 i favorit je za dalji plasman.

No, u Olimpicu najavljuju da se neće predati.

"Igramo protiv kvalitetne ekipe koja je svoj potencijal pokazala u prethodnim utakicama. No, kada je u pitanju Kup BiH i rezultat s Pecare, mi se nismo predali niti ćemo se predati. U Širokom Brijegu je bila izjednačena utakmica, ali smo izgubili zbog nekih subjektivnih razloga, tj. zbog igranja trojice bolesnih igrača za što nisam znao. To je bilo neprofesionalno i ukazao sam im na to. No, to nije opravdanje za poraz, a nadam se da sutra možemo polučiti bolji rezultat. Tako ćemo se postaviti od prvog trenutka i poduzeti sve što je u sportskom duhu da pobijedimo", kazao je trener Olimpica Faik Kolar za Agenciju FENA.

Susret Olimpic - Široki igra se u srijedu u 14 sati i 30 minuta.