Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja gluplje izjave dugo nisam procitao: Koeman \"Messi je najbolji igrač svijeta u ovom trenutku,ali...\" Pa dragi Koeman ne bira se najljepši, valjda se bira najbolji!!!
A TI U RONALDA MAMU TI ON
cini se da ovde niko nema pojma o tome po cemu se zasluzuje ova nagrada pogotovo ovi barca-fan, prosle godine ste govorili da se gleda sta je igrac osvojio sve, posto je tada ronaldo imao bolje statistike.A ove godine kada messi ima bolje statistike, a ronaldo vise uspjeha (plus sto je odveo USRANU EKIPU KAO PORTUGAL do polufinala EP,dok mesi sa svojom argetinom koja je malo rec prejaka i bez mesija ) a jos je zadnjih mesijevih 20 golova bilo totalni nepotrebni golovi kad se znalo da ce real uzeti titulu. E stvarno ste previse zaljubljeni u messija ......
PA NIJE NAGRADA ZA MILOSTINJU NEGO ZA NAJBOLJEG BUDBALERA
Pa mislim da je logicno da ko je najbolji igrač bio u Europi, taj će biti i u Svijetu...ko kad se u obzir uzimaju igrači koji igraju u ligama van Europe...smijesan ti je taj komentar...a Ronaldo je osvojio s Realom Primeru, bio u polufinalu Lige prvaka, kao i u polufinalu Europskog prvenstva, što znači da je bio puno uspješniji od Messi-a, a kako kažu najbolji igrač je onaj koji osvoji trofeje i usput da dosta golova za tim..Po svemu ovome, Ronaldo bi zasluženo trebao da dobije Zlatnu loptu, a ne Messi ili Iniesta koji se istakao ne previše od Ronalda na Europskom prvenstvu koji je samo jedan dio sezone, i to traje par sedmica..nigdje veze.
..pa papci sve je to politika..Iniesta (najbolji u Europi) proglasen jer je Spanija prvak Europe..a svijeta?, zna se po svim statistikama Messi..;-)
Pa zašto je onda Iniesta proglašen za najboljeg igrača u Evropi, sa svom tom statistikom Messi-a?? De reci???
DOKLE VODE OVE PROSIDBE LOPTE PA ZASTO LJUDI NECE OTVORITI OCI PA KAKO MOZE DA RONALDO DOBIJE INDIVIDUALNU NAGRADU ZA NJABOLJEG NOGOMETASA. PRVO COVJEK JE MANJE PUTA ASISTIRAO,DAO JE ZA 20 GOLOVA MANJE OD MESSIJA, TACNIH PASOVA JE IMAO 3 PUTA MANJE OD MESSIJA. AKO NEKO ZABIJE U LIGI 50 GOLOVA.ZATIM 15 U LP,AKO ZABIJE U OSTALIM TAKMICENJIMA JOS 8 KOMADA,ZATM ZA REPKU 10 KOMADA, PODJELI 30 ASISTENCIJA ZA GOL,POSTIGNE 5 KOMADA U JENOJ UTAKMICI LP, IDA MU SE IGRA SASTOJI IZ KONSTANTNOG DRIBLANJA I CINJENJA PROTIVNICKIH NOGOMETASA SMJESNIM KAKO ONDA DA COVJEK KOJI MU NIJE NI BLIZU PO STATISTICI BUDE ISPRED NJEG jednog jedinog broja 10.
Na ovoj slici Penaldo govori \"Kako ću dati gol ako je golman na golu\"
ŽIVJELA PALESTINA,SMRT NEPRAVDI I NJENIM ZLOTVORIMA..
Opet prose! Pa covjek prosi tu loptu ima par godina, a sada i drugi za njega. Joj firge, majko mila. Zasluziti je treba. Medju 3-4 najbolja je, ali nikako prvi.
Rona može dobiti samo nagradu za simuliranje... Realno :D
DA,A MENE AKO SE PITA..KAO PRVO SNAJDER JE TREBAO TE 2010 BITI PROGLAŠEN JER JA I DANAS NE ZNAM ZA ŠTA JE MESI BIO..
IMA JEDNA PUNO BITNIJA VIJEST,A TO JE DA JE BARCELONA ZA EL KLASIKO HTJELA DA POZOVE UHAPŠENOG PA PUŠTENOG PALESTINSKOG FUDBALERA BIVA DA ISPEGLAJU SITUACIJU ŠTO JE OVAJ ODBIO KAZAVŠI DA BARCELONA VIŠE ZA NJEGA NE POSTOJI I DA SE NA AGRESORA I ŽRTVU NE MOŽE ISTO GLEDATI..TOLIKO O POŠTENOJ BARCELONI,ZLATNIM LOPTAMA I UNICEFU..
tesko da ce je on dobiti