Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako Bog da da budes bolji i od oca..
@shahzudin teze ili ne.. impossible is nothing!!! ako bude imao srece pa naleti na kakvog finog trenera, kao sto je Dzeko na Maghata naletio.. moze svasta biti.. momak je talentiran.. samo slajfati sad.. :D
Bravo zlatni Kodro, ti si natjerao Mesu da te pozove sa svojim dobrim igrama i golovima koje dajes. Ne sumnjam u tebe da ces zablistati u najboljem sjaju.
novi dzeko
mozes ti to...
Babo intervenisao. Šalim se, momak igra odlicno.
Za takav tvoj odgoj treba veterinar intervenisat.
bajic i kodro svaka cast Mesa,jos dati aa su Hadziahmetovicu i Memisevicu
Hajd se dokazi majkeeee tiiii
Ako k'o babo mu bude padao u šesnaestercu čeka nas svijetal budućnost
ne znam zasto ti ljudi daju minuse.. ovo je ziva istina.. Meho je bio majstor za to.. nekad mi se cinilo da covjek ne glumi.. on upadne, i to odmah na glavu.. hehe.. rekao bi covjek da ga je odbranbeni slomio.. jako vjerodostojno!! i to nije nista negativno.. svi to rade, a Meho je bio majstor u tome!!
babo urgiro... sretno !!
dobar potez mese
treba da igra protiv gibraltara
Da vidimo lici li imalo na baba
@eurokrem babU
sin legendarnog Mostarca ovaj ce da razvaljiva :)