Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće Bosnjo brzo preko noći a čovjek htio dugoročno postaviti temelje ekipi. S obzirom na stanje u Upravi i stav navijača Sarajevo ne zaslužuje boljeg trenera od Uscuplica. Nek nam se svi smiju.
Steta sto je otisao iz Sarajeva...i danas sam misljenja da su mu dali odrijesene ruke Sarajevo bi haralo ligom...problem je bio sto mu se uprava mijesala u posao i sto igraci nisu htjeli da zive kao profesionalci...covjek im zabranio kasne izlaske, cugu, shishe, losu hranu...naravno ovi nasi to nisu htjeli pa ga bojkotovali...onda lafo dodje Uscuplic sa istom ekipom i istom formacijom koju je igro Kodro pocne pobjedjivat...pametnom dosta...u repki mu se to isto desilo
Licno sam imao iskustva sa ovim covjekom bas taj kratak period dok je vodio reprezentaciju,samo rijeci hvale i pravi profesionalac a zasto nije ostao pitajte Dzeku i Spahica.
Švicarski divljaci huligani
gadzali su i nas Kodro 1400 dana granatama pa evo zivi opet
Mnogo je pogresio FS BiH sto otjerase ovoga strucnjaka iz repke.