Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako će biti dobar ako ne igra u klubu?
Takvi su najspremniji po logici Mehe
Drugim rijecima nam govori da ce opet igrati Sanicanin e moj Kodro
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pozovi onda i Safeta Sušića. Nema neku minutažu trenutno, ali je najbolji 😅
Upravo je kapitulirao i bez ispaljenog metka. Zna svaka budala da ko ne igra, i da je najbolji na svijetu, zakrzljace i izgubiti na tehnici. Zivi bili pa vidjeli, daj Boze da sam ja u krivu ali osjetim da se nastavlja stagnacija.
Nastavlja vico operaciju.. uništi bosnu
Tacno me iritira kako mijenjamo selektore ko carape. Daj vremena selektoru barem 2-3 godine da se pokaze, kakav god da je, pa onda daj otkaz ili ostavi ga. Ne postoji selektor koji moze ostvariti svoju viziju u 2-3 utakmice.
Kenan zna kakav sam ja rece karizmaticni Kudrov, velicajuci sinovljevu urodjenu inteligenciju. Hocel i njega lopte u ledja pogadjati, ko nekoc tebe?
nista ni od ovog nema
A nemam šta reci nek mu je sretno.
Kodro ima karakter,i gdje je god bio trener napravio je rezulatat.Sretno....
Sve je to lijepo, ali s kojim igračima moj Kodro, kojim? Pa nema tu više ni blijede sjene od onog tima koji igrao na SP u Brazilu, ni na jednoj poziciji.
Prva pa frajer lupi...pa kako znas ko je najbolji ako ga ne pogledas?
e stvarno... kakva je to izjava ? ako sjedi na klupi bolji je nego neki prvotimac ? hahahahaha Pocetak kraja
Vjerovatno ako racunas ligu poljska rumunija . Pa kvalitetniji je rad sa klilupom u bundes ligi njem, austrijskoj vec sa prvim timom u bugarskoj
Slijedećih 6 utakmica tipujem 1:5. Toliko od Mehe
Hahaha znaci sprdancija. Sanicanina zastititi pa onda mozes biti selektor
i ja nemam neku minutažu,cekam poziv.
Meho dokazi nam da griješimo, dao Bog da nam rezultatima usta zatvoriš.....
Daj Bože sa istim imenima da nešto napraviš,to su primadone a ne igrači,tri pada ne mogu sastavit.Pogledaj ti malo utakmice fok je Pape bio trener i sve će ti biti jasno
Može li gluplje!? Igrat će najbolji koji ne igraju u svojim klubovima! Alan Ford !!!