Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne dati sansu Barbarezu? Eto imao je i Mesa iskustva i svi do sada su imali iskustva pa sta napravise? Moj izbor je Sergej
@ahmo42 vjerojatno mu nece dati sansu jer se zove Sergej. Isto tako i Robert je spomenut onako usput. S druge strane, najsigurniji izbor su Faruk, Meho ili Amar. Uz to, da bi nekog doveo, nekog kvalitetnog, trebas ga i platiti;a pitanje svih pitanja glasi: Gdje su pare?
Barbarez ima 45 godina i ama bas nikakvog iskustva kao tener. Za nekoga takvog biti selektor reprezentacije nemoguca je misija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
oj ima li iko osim ove trojice il smo spali na tri trenera koji se vrte 15 godina u opticaju
@NIVEAAA ubi te ljubomora za ono neku noc.
Igrački kadar poput Džeke, Pjanića, zahtjeva da treneri budu na višem nivou nego oni. Imaš igrače koje trenura laik poput Meše i očekuješ nešto. Stisnite dupence i dovedite Murinja na jednu godinu, i maćemo reprezentaciju. Dovedite barbareza, Čakmidžića, Ćorsokakovića i slične i isto će sve bit. Trener dno dna, da trenira Džeku, aha, hoće, hoće.
Ima li neki kandidat koji je kao trener nesto postigao na visem nivuo?
Gospodina Duška Bajevića za novog selektora reprezentacije. Mislim da bi to bio iskorak naprijed i pozitivno riješenje.
Nijedan nemaju autoritet,treba trener tipa Halilhodjica koji se ne libi isamarati igraca,to treba zato ne treba ignorisati neke trenere sa strane
Barbarez
Ovima iz fudbalskog saveza rs,ne odgovara da srbin bude izbornik,njima je važno da to prepuste drugima, a da oni prihvate dobro plaćene funkcije u fs bih,a da vamo pljuju po bih,licemeri dodikovi,zato bošnjaci trebaju da sami izaberu nekog srpskog stručnjaka.
Limeni iz FK Radnicki bi bio idealan za nas
Kog bi Vlaha( Srbina) želeli za izbornika, Stojković prva kineksa liga, dokazo se i ujapanu ,osvojio ligu,Rajevac koji je već bi kandidat zamalo sa ganom u polufinalu evropskog prvenstva u južnoj africi,Okuka ,veležov igrač,uspešan u poljskoj,vodio mladu repku srbije,Stanojević vodio partizan u igi šampiona,Lalatović,mlad temperemantan trener vodio nekoliko klubova u srbiji,ćelavi Petrović iskusan,ima autoritet,poznaje bih fudbal,dajte vi svoje predloge
markomilanov...to Vlah nije bas fin naziv kao ni Balija i slicno ipak ovo je sport. Kad vec nudis ja bih recimo Antica, Duska Bajevica, Zeljka Buvaca zajedno sa Kloppom dao ispred ovih sto si naveo...Kodro, A Osim, Barbarez su nivo Mese malo nizi-visi...recimo Vahid Halilhodzic je najbolji izbor, valjda ce jednog dana i on odluciti da pomogne...pozz
@BiH sport Ovo za Vlaha je zezanje,ali stvarno mislim da je red da selektor bude srbin,ima više razloga ,prvo što ima kvalitetnih srpskih stručnjaka,drugo samo u fudbalu srbin nije bio selektor,pridobili bi se novi navijaći i pokazalo da bih računa na srbe,doprinelo bi boljem odnosu srba prem bih,to bi bilo više od igre,stvarno bi bilo razočarenjed ase ne pruži podrška nekom srbinu,Petrović je intresantan,iskusan,poznaje bih fudbal
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vreme je za Vlaha,ima dosta kvalitetnih stručnjaka Srba,poznaju mentalitet,neće mahala uticati na njih,pokazaće se Srbima iz rs,da su deo bih,dobiće se novi navijači i mogućnost da se odigra utakmica u rs.
Dzeko trener-igrac,pa covjek je imao u karijeri 4-5 strucnjak koje je slusao dva puta dnevno.Kakve Kodro ima veze ili Hadzibegic sa modernim fudbalom?
Obicni-smrtnik10 A zasto Kodro,nema veze s modernim fudbalom ??? Je li star? Nije. Mladji od vecine vrhunskih trenera. Zna li igrati lopte? Pa valjda zna, cim je bio centarfor Barcelone. O cemu ti pricas?
Prije tri godine ste donijeli pogresnu odluku koja nas je dosta kostala u svakpm smislu, a tad se jos imalo para. Mogu misliti sta ce sad da se desi, kad su pare presusile.
Gospodo,koja želite multietničku bih,objasnite mi kako u 25 godina nezavisnosti,izbornik nije bio srbin,pa vi ste gori od dodika,zbog vas takvih bosna nikad neće biti normalna država,pola države čine srbi,i umesto da rade na tome da srbi navijaju na bih,oni samo idu na ruku dodiku,imate Stojkovića,Stanojevića,Rajevca,Okuka, Petrovića koji je u Tuzli.
markomilanov Kakvi su to diletanti, nikad cuo. Imas takvih po Bosni koliko hoces.
Misli da je Kodro najjači od svih , naravno uz Vahu koji je nažalost nemoguća misija .
A Matjaz Kek najbolji trener u regionu. Vjerovatno jos nisu culi za njega. Bojim se da je vec pocela visemjesecna sapunica koja ce vjerovatno imati slican rezultat kao i prosli put.
Ja sam za "Lutvu "Amarovog,(inteligentan,pametan liči na gazdu ) i jako je poslušan.