Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kikser se usro’!
😂
😂
Samo ću reći Haris Duljević.. Strašno koliko je dobar i jak na lopti taj momak, opet odigrao odlično. Također, Kenan Kodro jako dobar, dosta trči, traži loptu, a šteta i za ovu drugu šansu, ali nema veze. Odbrana loša, Zukanović slab totalno.
Prvih 10-15 minuta kritično, ostalo dobro, s obzirom da su zajedno odradili ukupno dva treninga. Ima dosta grešaka u pasovima, ali to me uopšte ne zanima, jer mi je draže i bitnije da vidim da se fino iznosi lopta, polako od noge do noge, a ne samo nabijanje kao kod Baždarevića. Zadovoljan sam.
bolje bilino pollje od ovog njihovog stadiona pola stadiona nije ni izgradeno
Zadnja linija katastrofa.Sehicu moj sreća pa igrač protiv ekipe trećeg razreda.Takve greške protiv Belgije bi već primio tvojom greškom 3 komada.Stoperi plivaju,Pjanic kao uvijek sa pola snage.Ovaj Dupjevic i Kodro trče za cijelu ekipu.
lijepa akcija...hajmo jos dva gola
Dulja jede loptu
to kodro majstore
bicakcic,besic,zukanovic,saric out...usput pitajte bugare kako se teren cisti!
Volim te BIH
@StaCitasBre kako je u izbjeglištvu? 😂😂
@StaCitasBre rs je deo bh tako da navijam za BiH
Svaka dobra akcija preko Duljevica ide, momak razvaljuje malo je rec