Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ovog trenera nikako ili novinara da BiH i Grcka su slicni a razlika ko nebo i zemlja BiH ofanzivna a ovi suprotno i poznati kao najdosadnija reprezentacija za gledanje hehe....
Ma dosao covjek u Travnik da zavrsi fakultet
Realno Fener ima pare da ga dovede ali ko ce tamo igrati, nije poznata liga, mislim da Dzeko nece ici u Fener ni za platu od 15 mil eura hehe
Ova mi je vijest u rangu izjave "nisam karno Jessicu Albu". Vijesti ovakve vrste "nije se nešto desilo" treba zakonski kažnjavati.
oj konja cuj dzeko u feneru pa da prodaju cijeli klub nemaju love za dijamnata haha
Došao da navija za Bosnu, jel ne smije?
dosao covjek da malo uziva u rapsodiji ljiljana
da gleda dva tima koji su slicni? ne znam po cemu su slicni. grcka je uvijek igrala defanzivno, zatvoreno, jaka timska igra, tika-taka, uvijek na to da se ne izgubi - krajnje dosadno. bih igra ofanzivno, sa jakim individualcima i njihovim potezima, uglavnom na pobjedu (jer nam odbrana realno nije jaca strana i ne znamo drzati rezultat da ne napadamo). nije mogao naci dva vise razlicita tima. kao brazil i sjeverna koreja.
Nemoj bolan tako, pa znaš da je sud u Hagu utvrdio da je Amra nevina...
Čuj džeko u Fener, jedino da zamijene Sukru Saracoglu stadion za njega... Realna trampa...
eto još amra može i tamo stići da je karaju jer svi ostali jesu