Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i opet novinari jedu VNAGOO sa tim zasto je ovaj pozvan a onaj nije...
Pa ako neko ima pravo da komentariše, ko je i zašto pozvan onda to ima ovaj O.T. Čovjek napravi analizu, roman napiše, nek nije samo copy/paste članak, pa neka kritikuje.
sad ce novinari dijelit na turke,ruse i Hrvate
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opravdana kritika vam je jedino Rifet Kapić koji je stvarno dobar. Ostalo ne. Vinko Marinović radi odličan posao.
baš nema smisla to šikaniranje Kapića ,7 golova na 17 tekmi lige,i 4 gola na 4 tekme u evropi , je sjajna statistika za veznjaka
Filip Arezina???
Covjek jos nije ni poceo da radi, a odmah se ocjenjuje. "Pozitivni i negativni potezi". Prvo ovo nije njegov spisak, a i da jeste od ovih igraca, nece ih puno biti na pravom spisku. Utakmice za ligu nacija pocinju tek u septembru ove godine, a prave kvalifikacije za evropsko prvenstvo u martu sljedece godine. Dajte covjeku malo prostora i odmorite malo, jos nije nije ni poceo da radi. Poslije prvih pravih prijateljskih utakmica mozemo davati neke ocjene. Sad je prerano.
Nekadašnji selektor naših Zmajeva Miroslav Ćiro Blažević: „Novinari imaju pravo da svoju sugestiju javno manifestiraju. I to nije ništa loše. Ali, izbornik ima uvijek zadnju riječ. Ja sam kao dugogodišnji izbornik Hrvatske često znao u novinama naći i neku interesantnu sugestiju, tako i kad sam bio izbornik BiH. Družio sam se sa novinarima i nikada nije bilo tajni. To je formula, surađivati s novinarima, objašnjavati im svoje poteze kako ne bi došlo do nagađa
zali Boze novca
Forsirati mlade igrače, bravo!
Samo naprijed
Realno ovdje je jedino meksiko jaka ekipa i to samo zato sto su se kvalifikovali na svjetsko prvenstvo. Amerikanci gube od malih ekipa samo tako. A vala sta fali nama da krenemo od pocetka i da napravimo nesto za naredna europska il svjetska prvenstva. Pa ni pjanic nije igrao prije 8 godina pa smo ga nasli. Treba vidjeti sve ograce. Samo ni od ovog ne treba ocekivai prvise jer momci imaju zelje al valja to posloziti
Treba ga smijeniti i prije nego sto je poceo, mora da nije vodio racuna o nacionalnoj mikrogenezi prilikom odabira igraca iz krompir lige.
Jednom davno jedan slavni komentator poce da vodi reportazu o sportu i naidje na talente koji su porijeklom iz Bosne ponosne a zelja im da igraju za nju. Tako nastade jedna divna bajka koja je traja koliko toliko. Novinari posvetite se omladini, ne samo u BiH nego cjelom svijetu jos ima nasih dobrih sa velikim srcem neki slave Bozice, Bajrame a opet im srce kuca mozes misliti za Bosnu.
Gde Dzeko balvan kmeee kmeee
cuj bekica zovu a ne jasarevica smijesno
Realno, covjek sklepao ekipu za frtalj vremena i vi se uhvatili analizirati. Medijska armada ne popusta. Ove dvije prijateljske su kao Bajram turnir. Niti ce neko se nametnuti niti se treba nametati.
Besic je nazalost totalno propo. Eto Everton ga cak i usred sezone pusti da putuje po svijetu da bi odigrao prijateljske, to sve govori sta misle o njemu. Neznam zasto si nenadje klub u drugoj Bundesligi ili drugoj ligi u englekoj ili spaniji. Sve je bolje nego njegova trenutna situacija.
Sa ovim igračima možemo jedino protiv ekipa između 167 i 216. mjesta na FIFA rang listi, Amerika ima da nas opauči..a Mehiko, haha, Mehiko ima da nas osramoti
@MudzahEdin10 debil ti je babo jer nije znao na koju se stranu kurton meće
Jedino mi je žao što nema Hušidića iz MLS kojeg mnogi hvale, ali šta je tu je...
Dok MSL liga odmara tako reci i kad igra i ne USA igrati ce sa standardom, ovi iz Meksika i ovako tamo igraju, ma ima da pobiju ko mraz paprike.