Bilino Polje krcato
332

Ko iz VIP lože gleda ključni duel Zmajeva: Brojne nogometne legende i visoki funkcioneri NS BiH

D. P.
VIP loža stadiona Bilino Polje (Foto: E. M./Klix.ba)
VIP loža stadiona Bilino Polje (Foto: E. M./Klix.ba)
Nogometni spektakl između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore privukao je veliku pažnju navijača i zaljubljenika u nogomet, ali i brojnih poznatih ličnosti.

BiH i Crna Gora igraju meč na Bilinom Polju od 20:45, a utakmica je vrlo važna za oba tima u borbi za prvo mjesto u grupi Lige nacija.

Tokom cijelog dana atmosfera u Zenici je odlična i prava nogometna, a tome su se priključile i brojne poznate osobe koje su došle na tribine Bilinog Polja.

Meč je privukao pažnju brojnih legendi bh. nogometa i regiona. Tu je predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore i jedan od najboljih nogometaša ovih prostora svih vremena Dejan Savičević. Susret nije propustio ni proslavljeni naš nogometaš Faruk Hadžibegić.

Utakmicu uživo gleda i sadašnji sportski direktor reprezentacije BiH i proslavljeni bh. nogometaš Zvjezdan Misimović, a tu je i nekadašnji bh. internacionalac Eldin Adilović, a na tribinama je i predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić.

Gotovo svi visoki funkcioneri Nogometnog saveza BiH su tu. Uz predsjednika Vicu Zeljkovića tu je i njegov savjetnik Marko Miličić. Tu su potpredsjednici NS BiH Irfan Durić i Ivan Beus te brojni funkcioneri saveza poput Azmira Husića, Milorada Sofrenića, Adnana Džemidžića, Milorada Lalea...