Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mario Vrančić
Vrancici i Krunic
Meni nikako nije jasno zašto se Hajrović konstantno izbjegava kod Prosinečkog. Hajrović dok nije igro i nije imo klub onda je bio u prvih 11 a sad kada je u top formi i kada nam fali brzih igraca on ga ne pozova. Zašto.
Samo besica guraj na sredinu covjek zna proci pola protivnicke ekipe a pjanke drkkkaa urac po terenu I suta lopte drugim koda je vrela
da sam na mjestu Prosinečkog iskoristio bih preostalo vrijeme i obišao sva svetišta i dovišta svih konfesija u BiH- ja drugo rješenje protiv Italije i Finske ne vidim.
Dok nam reprezentaciju vode nesposobni mi kao reprezentacija ispastamo a imamo talenta više od susjedstva ali nemamo pravog vodju tipa ćiro kralj trenet svih trenera koji ce tražit igrace i opet ce zvat iste igrače sve se vrti u krug nista novo. kad vidim Čivica hocu povracat
Misketa vratiti pa makar pet minuta odigrao, hahaha
Veca nam je briga desni bek. Robi moze nakrkati u vezu trkaca da tuku, al kad propuse desno, halali svu taktiku. Besic-Saric-Krunic-Vrancic, iza Kolasinac-Zukanovic-Sunjic-X...naprijed Dzeko i Hajrovic. Ma igrat 4-4-2.
Ibričić, a i Džeko puno bolje igra sa starim cimerom.
Druga opcija, Duljević na veznom i pozvati Hajrovića, ako se oporavio. A i mali Sarić nije za odbaciti.
Za sada je Pjanic nezamjenljiv...ali naci ce se neko...
Nemora da igra vise
Ko kod igro makar ce igrati srcem
@Nest_cafe Haha smjesan komentar. Mnogi igraci da su na pjanicevom nivou ne bi se nikada odazvali na poziv. Ovako mnogi koriste reprezentaciju da se probiju. Pjanic je uvijek igrao i to uz isti trud kao u klubu.
Pjanic je nezamijenjiv,ali bi ja pokusao s nekim iskusnim Veznim na njegovom mjestu recimo s Jajalom u Kombinaciji s Hajrovicem, vrijedi pokusat.
hebo te jajalo mrtvi
Svi smo mi zamijenljivi