Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2017/2018 Messi imao preko 50 golova i preko.20 asistencija. Osvojio La Ligu i kup Španije. Ali na kraju bio 5 u konačnom poretku iza Griemanna, Mbappea, Modrića... a sve zbog toga što su ovi bili uspješniji na SP 2018. A sad kad je obrnuta situacija, znači opet Messi ne zaslužuje?
A uz to je Messi jedini igrač ove godine sa preko 20 golova i preko 20 asistencija.
I SP mu Arapi namjestili.
naravno Messi
Odavno je ova nagrada postala obična smijurija. Stoji to da je Messi osvojio Svjetsko ove godine, ali nije ni blizu toga da osvoji, ako se gleda sveukupni performans u toku godine, kao što ova nagrada promoviše. Uostalom, Alvarez je osvojio i Svjetsko, i trostruku krunu sa City-jem, a nigdje se ni ne spominje.
Da se gleda sveukupni performans u toku godine, Messi bi ih imao 10 do sada ,a Ronaldo 3. Lik je dobijao zlatne lopte samo zbog LP i Realovih krađa u tom takmičenju,
Haaland se ne vidi evo vec 3 mjeseca. Provaljen je ko kauc.
SP je SP,nema nista iznad toga!
Sve je naštimano malom patuljku iz Argentine. Ništa ne brinite.
Halandu idu jedino u korist što igra u težoj ligi, a zato sigurno neće dobiti zlatnu loptu. Mesi je sa 35 godina ove sezone za klub i reprezentaciju imao 37 golova i 25 asistencija. Messi je jedini igrač koji je učestovao kod 62 gola ove sezone. Haaland je učestovao kod 61. + Messi sa 35 godina je bio najbolji igrač svjetskog prvenstva i bez penala je imao 3 gola i 3 asistencije. Messi ima i statistiku i važnije trofeje. Osim toga, svi znamo da je Ronaldo dobijao samo zbog LP tako da...
Messi jer jer sve nastimano
Alvarez!
Messi sto posto i kraj messi rona rere
Rano je za Haalanda, a kasno za Messija. Ako mene pitate, De Bruyne jede fudbal ove godine
Messi naravno 😊 Hallandu svaka čast, ali nije još najbolji
Cuj Messi igrac godine... Ova nagrada odavno nema smisla
Messi zadnju zlatnu loptu podize i onda iduce godine halland ili mbape.