{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ko će nastupiti sa Vedadom Ibiševićem na šuterskom takmičenju?

22.11.2013. u 08:32
46
7
Ko će nastupiti sa Vedadom Ibiševićem na šuterskom takmičenju?
46
Ko će nastupiti sa Vedadom Ibiševićem na šuterskom takmičenju?
Završen je i baraž za Svjetsko prvenstvo 2014 u fudbalu. Poznati su svi učesnici Mundijala, a za koji dan ćemo saznati i imena učesnika golgeterskog takmičenja koje će uskoro po prvi put biti održano u Bosni i Hercegovini.
Riječ je o Red Bull ŠutFestu, takmičenju u preciznom i atraktivnom šutu, ali van fudbalskog terena. Ipak, domaćin takmičenja biće dokazani vrsni golgeter sa fudbalskog travnjaka - Vedad Ibišević.

Red Bull ŠutFest svima onima koji smatraju da posjeduju šutersku vještinu daje priliku da to i pokažu. A osim preciznog šuta potrebna je i dovitljivost u pronalaženju zanimljivih lokacija za demonstraciju svoje vještine sa loptom. U ovom takmičenju šutira se na svaku moguću metu, osim na klasični gol - može to biti prozor, kontejner, drvo, vrata... Izbor je na takmičarima - što maštovitije, to bolje.

Već je pristigao veliki broj prijava za ovo zanimljivo takmičenje, a vremena ima još do srijede 27.11.2013. godine za sve one koji vjeruju u svoj šut.

Propozicije i način prijavljivanja su jednostavni: kandidati za takmičenje trebaju snimiti svoj najkreativniji precizni šut (van fudbalskog terena) i uploadovati ga na YouTube. Potom link (zajedno sa podacima: ime, prezime, kontakt telefon, grad i godina rođenja) trebaju poslati na e-mail [email protected] najkasnije do 27.11.2013. godine. Najbolji i najkreativniji biće odabrani za završni događaj u Sarajevu, na kojem će se u društvu Vedada Ibiševića boriti za naslov najpreciznijeg.

Bitno je napomenuti da kvalitet videa nije presudan, odlučujuću ulogu imaju preciznost, originalnost i maštovit šut. Zato svoju pažnju posvetite izboru mete, lokaciji i samom šutu, a snimati možete čime god želite: mobitelom; web, podvodnom ili video kamerom; preko satelita... Imate cijeli vikend pred sobom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li opravdane smjene trenera FK Sarajevo i FK Željezničar?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: