Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da ce selektor biti Kodro ili Osim tako da vec mozemo upisati jos jedne neuspjesne kvalifikacije.
Da je Bogdom Duško Bajević jedan od kandidata, a ne član komisije..
To bi bilo najbolje sa Vahom naravno ali neće ni jedan ni drugi, inače nijedan kvalitetan i dokazan stručnjak neće da se lakta sa ovim bogaljima iz saveza da mu oni kroje ekipu i stručni štab. Zato i imamo trenere u pokušaju i rezultate kakve imamo da ne pominjemo igrače sumnjive kvalitete i reference koji niču kao gljive u reprezentaciji.
Samo Husrefa Musemica za selektora
Sibicarska posla, savez vazda postavlja sibicare koji su bez posla pa da u reprezentaciji mlatnu koju paru.
pa iz ovoga gore navedrnog Prosinecki, Sablic i Barbarez bi bili najaktuelniji
Iskreno, ako ce biti jedan od gore nabrojanih onda je najbolje da to igraci sami vode, jer ionako nece sljivit jednog od ovih ni 2 %.
Jbt, skoro 10 godina otkako je Kodro bio trener... ko da je juce bilo.
Hasan Salihamidžić, al on ne valja, neka ga u nekom Bajernu.
Zašto bezveze pišete,kad se "malom Amaru"pozicija već naštelila!Ne vrijedjajte nam inteligenciju,nekako svi selektori odgovaraju Željinoj kliki,a što se tiče ovih "zabrinutih"gdje su hrišćani u repki???Gospodo draga,gotovo svi fudbaleri katoličke,ili pravoslavne vjeroispovjesti biraju repke susjednih zemalja.Ok,to je njihov izbor,ali ne budite onda licemjeri pa da pitate zašto uglavnom igrači islamske vjeroispovjesti igraju za BiH!
Sergej Barbarez i to je to.
Neozbiljnost, amaterizam, javasluk, lopovluk i sl., unistavaju bh fudbal. Nije ni cudo sto se zadnja dva ciklusa nismo nigdje plasirali, a imali smo taj igracki kapacitet da ucestvujemo na smotri najboljih. Danas, nazalost i taj kapcitet jenjava. Nema novih imena, a stare boljke su jos jace ukorjenjene u samu sustinu bh fudbala. Nas problem nije samo u selektoru. Nas problem je puno siri i dublji. Birokracija i struktura Saveza su dno dna.
Koji su glavni kriteriji kod izbora? Znamo li ih mi, ako ih vec ne govore oni koji bi trebali?
joj čuj Amar Osim, frajer vodio Želju, veliki stručnjak, nema šta
Vadi Avidju iz ekipe, upast cemo i bez selektora
Moj glas na početku ove priče oko izbora novog selektora je išao gospodinu Bajeviću, ali vidi se da zbog raznoraznih razloga neće da prihvati tu funkciju. Dajmo onda šansu gospodinu Barbarezu,. neki kažu nema trenerskog iskustva, a šta je onda sa dosadašnjim selektorima (osim nekih pojedinaca) kao da su oni bili nešto bolji i iskusniji !?
Dok je ovaka situvacija u Drzavi nema tu nista od Sporta, svi bijeze gdije su pare mozemo dovesti naj bilje trene.
Dok je ovaka situvacija u Drzavi nema tu nista od Sporta, svi bijeze gdije su pare mozemo dovesti naj bilje trene.