Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borussia Mönchengladbach je trenutno na 3. mjestu u Bundesligi. Igrali su i ligu prvaka ove godine i ostavili su dobar dojam. Nisu porazeni od Juventusa u oba meca, namucili su Man.City i jednom pobijedili Sevillu. Dakle, definitivno su se vratili na veliku fudbalsku scenu. Meni je zao sto nema Leeds Uniteda barem u Premiershipu, fale mi prenosi utakmica sa Elland Roada. Volio bih da se vrate u vrh Deportivo La Coruna i Kaiserslautern, te najludji klub u svijetu fudbala "St. Pauli"
A Djerzelez? O bivsim prvacima BIH ni jedne recenice.
Zmaj od Bosne je koliko znam bio iz Tuzle i jedno vrijeme, nekad davno - odmah iza rata, su igrali u prvoj ligi.
a Brajlovicev ZeljA? :)
preuzeo ih vodovod, da ne kazem kanalizacija
Nestane repa,odu igrači,sve se svodi na politiku i još mnogo drugih faktora...Žao mi je ovih klubova kao što su Milan i sl...
Dok država finansira sve je u redu, čim prestane kuku i lelek.