Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovaj nije s crnog vrha gore? pravi akrap!
Nabijem vas sve na ****** . Na svakoj novosti koja se tice FK Sarajevo budu isti postovi,oni seljacki,mrtvi kompleksi ! Lijecite se Indijanci jedni,i umrite jer se klub polako izdize !
RUZAN JE KO LOPOV, ALI CE VODATI MISSICU :)
IMAJU TITULE PRVAKA I ZRINJSKI I ŠIROKI BRIJEG,ALI GLEDA SE USPJEŠNOST KLUBA U EUROPI.NAŠI KLUBOVI IZ HERCEGOVINE IMAJU UVJEK PODRŠKU ULTRASA-ŠKRIPARA I NIKADA NISU DOŠLI U TUĐI GRAD I NAPRAVILI ŠTETE A VAŠI SU SE TIME DOKAZALI PROŠLE GODINE KADA SU NANJELI ŠTETE U ŠIROKOM BRIJEGU.I PO TOME SE VIDI KOLIKO SMO BOLJI!
vrijeme ce pokazati koliko su jaka pojacanja koja su doveli samo me nervira da poslije 3mjeseca pauze Varesanovic blebece o umoru igraca i onda se pitamo gdje ide nas fudbal.Pa tek je pocelo četvrto kolo,pa gdje su te pripreme na pauzi.Smijesno i zalosno
Mostar 20.08.2010. u 19:42 PA ZELJEZNICAR JE SAMPION , NIJE VALJA DA JE I TO SPORNO ? ?
da ovaj nije iz Kaknja ?
ISTINA BOLI ALI NIJE MI VAS ŽAO JER NEĆETE DA PRIZNATE DA SU OBA HERCEGOVAČKA KLUBA ZRINJSKI I ŠIROKI BRIJEG BOLJA OD VAŠIH BOSANSKIH KOLKO GOD VAS IMA.PA ZAR NIJE ISTINA DA JE BRAZILAC MARCIJANO PREŠAO IZ SARAJEVA U ŠIROKI BRIJEG?TAKO ĆE I OVAJ MOMAK AKO SE DOKAŽE.
Zagorakis
PLAVE SESTRICE I VAGINALETE ĆE DOBRO DA ZAPAMTE OVOG MOMKA.AMAREEEEE;BRKOOOOO BJEŽI IZ OVE GALAKSIJEEEE,,,,AKO NEMAŠ AUTO IDI TAKSIJEEEEEEEEEEM. HAHAHA....HAPOEL DRAGI JUNINHO DOBRODOŠAO U BORDOBIJELI SVIJET.
stari ovo je neki cigan predio ime samo u brazilsko, u it
mogli ste mu idioti makar naci dres odgovarajuce celicine a ne dva broja veca !!!
ehhh komsije iz doline ku.ceva ponovit ce se hahahaHAPOELhahaahahahaahahaahah.abg u 11. kolu PL,AL NEKA VAM STIZU POJACANJA IZ ZVORNIKA...hahahaHAPOELhahahahahahaahahhahahahahaah....
Ovaj ima da nam je*e kevuuu :OOO vidim mu po faci da ce nas sve rasturit ..
iz milana u SA..prejaki smo...cujem u selju dolazi neki rmpalija strasno pojacanje iz zvornika ccc