Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao nema nikakve taktike nista,a djeca iz nje dok prica rade sklekove :D salu na stranu,ali sto bi volio da sam imao ovakve treninge i odnos u ovoj provinciji od Berlina,a ne u nasoj Bosni gdje i za sport moras imati veze..
pa Turbina iz Jablanice..
niko i robert kovac i sejo salihovic su igrali u ovom klubu
Neznam na koju bubamaru ti mislish jer ja sam poceo sa startnom generacijom sa 7 godina i nisam vidio loptu polje godinu i pol dana u sali u skenderiji bubamara je imala najbolji sistem ali najgore vlasnike
Da nije velez iz Mostara posto vas zubovic mostar naziva provincijom :)
provincija zvana Berlin
berlin je inače provincijsko mjesto
Ljubitelji sporta komentarišite razne gluposti o Baloteliju,ovo je primjer kako je trebao da izgleda sport u BIH , ne samo nogomet.Rad sa NAŠOM djecom je jedina budućnost BH-a sporta.Koliko se para dalo raznim isluženim i polovnim spotistima iz regije za tu lovu smo mogli imati juniorske Evropske prvake u barem tri sporta.Sad zamislite šta bi igrači napravili dalje.
KAO NEKAD BUBAMARA :D