Fair play potez Nijemca
270
Klose priznao da je postigao gol rukom
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast majstore, svaka čast!
Snimano poklopcem od pavlake, ne vidis igrace, a kamoli ruku
Miroslav Klose, gospodin bio i ostao.
Da Barselonini igrači rade ovako nešto, ne bi osvojili pola trofeja koje su osvojili
Zufere,konjino
Glupan! Pa nema toga u sportu odavno, ko je posten taj i gubi. Jedan od najvecih fudbalera svih vremena Maradona se cak javno hvali kako je na odlucujucoj utakmici jednog svjetskog prvenstva dao rukom gol. I jos to nazvao \"Bozja ruka\". I opet je legenda i niko mu ne zamjera. Zato Klose nece nikad biti Maradona, a tim u kojem bude igrao ce uvijek imati slabije sanse za pobjedu.
jos je reprezentativac Njemacke, dakle nije bivsi...
Poljak sam :D
Njegov trener, Sarajlija, pred kraj videa reaguje na ovaj potez sa: \"Ye.o ti matter\"
Ovako je i OMER JOLDIĆ kod rezultata 3 : 0 protiv Rudara iz Breze priznao da nije korner i dobio ovacije prepune Šuge
Diego Maradona je prvi gol rukom i usutio, bas nije on najbolji. Klose rulz
kada bi dobio marku za svaki piksel u ovom video klipu, imao bi 2 KM
@Dasd jah Njemac.. U cemu je problem?
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Henry ne moze vise tu,, poslije onog gola irskoj
KLOSE, SHEVCHENKO, RAUL, IL FENOMENO, HENRY, VAN NISTELROOY, INZAGHI. .... EEEE GDJE SU TA VREMENA.
ma nije ...to je bozija ruka bila.