Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo Njemačka mašina
On je genije. Slican Ibisevicu, ali Vedu je Susic unistio. Covjek sjedi na klupi, ibreti se pola Njemacke, ali eto. I n bi trebo u englesku otic da pohara godinu dana.
Haha,mjesas kruske i jabuke ti! Modric rodjen u Zadru,kakva BiH! Jedan isti primjer,Spahic rodjen u Dubrovniku pa igra za BiH i niko mu iz Hrvatske to ne prigovara!
Ovj co jek je poljak. Pitam se kako moze
Ne kontam kakav ti je fazon da se trudis da budes najgluplji..
Ma polja i mrze nijemce, i niko ne pjeva himnu od ovih igraca iako je nekima majka nijemica kao recimo khediri ili boatengu, a ovaj ko blesav pjeva uvijek. Da je igro za poljsku ucinio bi vise ljudi sretnim nego ovako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najavio sam ovo vec pred pocetak SP-a, ali na tlu Brazila prestici Ronalda mislim da bolje od ovoga ne moze za Klosea i jos ima finale da proba postici jos jedan pogodak
Ima Klose da zabije jos 2 gola minimum.Naj opasniji igrac na velikim takmicenjima sa Brazilskim Ronaldom!
Svaka čast majstore :D
svi koji znaju nesto o fudbalu neka se registruju i neka unovce svoje znanje http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/ljiljan
aaa ja tebe ,.,,.,..miroslave hahahhhahaaaa
JEDAN JE R9 Ostalo su samo sitnice ! Prestajem pratiti fudbal nakon ovog veceras !
pratio sam Ronalda i fakat al fakat ne razumijem toliko uzdizanje čovjeka u nebesa i veličanje kao najboljeg ikada!? ok , odlican je bio ali pogledajte statistike golova C.Ronalda i Messija utakmica ne samo na SPu vec i u klupskom fudbalu, zatim trofeje i shvatite da je Ronaldo Fenomeno ispod njih dvojice.. a tu je jos bilo napadača bruku i bice jos.. al eto uzdižete Fenomena ne znam zasto, mozda iz nostalgije ili volite one price "jao kako je on igrao kad se sjetim ma najbolji svih vremena"..
Brat katolik
... kad god pomislim da nemoze gluplje ... ti me iznenadis ;))
Bas i ja pomislih, ova zraci neinteligencijom, da li je ovo prelazno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Case Klosed!
Ne razumijem ovaj zavidluk prema Miroslavu
ovaj ce otici u zaborav prije nego nas avdija...toliko je bio markantan kao igrač...pih jedan je ibrakadabra
ako ga ne stignu ovaj s_Muda i Maradona, neće niko :/
Majstor ostaje majstor