Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo skoči pa reci Klop
Svaka čast klope! konačno jedan zdrav članak na klixu.
kupio je 56 zuba i 8 miliona vlasi kose...
kad je dosla budala u Engelsku, poceo on nesto srati kao igraju oko Nove godina i za Bozic, oni ga pozvali isaveza i rekli: Suti, jadni Svabo. On se izvinjavao, poslije godinu dana kad je vidio koliki su kopleksi, poceo opet se glupirati. Dodje u Srbiju i nosi neki simbol, samo da bi se Englezima izvinjavao jer su ih napali Svabenzi, a dva dana ga primorali da neki simbol nosi sto Englezi nose zbog Svaba. Ma stoka...
Psihijatrija rođak
ti ces sad zavrist na 7-8 mjestu, i to je tvoj kraj
ti si teska iskompleksirana budala, koja ima srece. izgubio si titulu sa liverpoolom zbog onog blesavog golmana iz mainza. sa manzom si ispao u drugu ligu.
@fbUser1590942149 Promjeni dilera
Klopp je oličenje čovjeka koji radi,nijemac iz udžbenika što bi se reklo. Zato i jesu rezultati tu. Kad se sjetim Murinja u poređenju sa Kloppom onda vidiš ko gradi karijeru na radu, a ko laprdanjem i izazivanjem pažnje u medijima.
@type0negative zato se vidi gdje je Klopp gdje Murinjo. Murinjo dok je radio osvajao je, kada se poceo glupirat sutaju ga od klupe do klupe. Pare jesu tu.. Al nije to to. Al Klop mi je uljepsao fudbal u zadnjih 5 god