Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://rentabilnost.blogspot.com/ ★4200 kuna u 13 dana!! Analizirani parovi s puno informacija su jedini put do konstantnog dobitka!!! ★Minimalno 5 sati dnevno rade na analizi samo da bi vama omogućili prolazne parove i dobitne listiće!! ★Posjetite ih i zaradite dodatnu plaću!!!
I ja bi jarugo uživao da sam pobijedio
Kakav je ovo trener, sjajno radi svoj posao, igraci su uvijek top motivisani i skoro svake sezone BVB izgubi po jednog kljucnog igraca i opet su top (Lewandowski,Goetze,Kagawa, zadnje tri sezone), ali pojedini ne mogu bez Kloppa pa se vrate kao u slucaju Kagawe ili Sahina!
Zasto je Sahin propao, momak je igrao standardno prosle sezone, ove ga sezone jos nema zbog povrede vraca se za neki mjesec dana, Klopp je od 2008 na klupi BVB ima ugovor do 2018 god, otimaju se za njega veliki klubovi svakog ljeta no on je vjeran Borusiji