Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se pogleda prva utkamica u kojoj je Roma dala sebi 2 gola plus odigrala odlicno njihov prolaz nije neka senzacija.
Realno ni Roma nije mogla bolje proći... Dobila je "najlakšeg" protivnika a uzvratnu igra kući... Volja je čudo a sigurno da Roma od ova 4 kluba ima najveću želju da prođe jer će im se ova prilika ne uskoro ponoviti. To su pokazali protiv Barcelone.
Eto, Bajern i Real su lakši.
Al sto ovi klixovi novinari vole da podsjecaju to je cudo jedno.
Ovaj Jurgen Klopp je jedan od najboljih trenera danasnjice.Gdje god dodje od prosjecne ekipe pravi masinu .
roma nije lagan protivnik, ali jeste najlaksi
pazite da se ne userete od tih prognoza roma je barsu izbacila a ne liverpul
lozi ih Kljop..Roma je daleko najlaksi protivnik..omlatice ih L'pool bez problema
samo da real utuče ove pogane žute švabe ( pogotovo ovaj Bayern) ljudi citav život kupuju samo igrace da oslabe ostale timove iz Bundeslige,dosta im i ne zaigra.... ali samo nek nije kod nekog drugo.PU!!!
šta Boga?